Fælleslisten: Omhyggelighed fremfor løfter om ufinanserede gaver

15. november 2013 Uncategorized

Byrådsmedlem Ole Stisen, Fælleslisten, skriver:

I valgkampen har flere partier tryllet en kanin op af hatten: Gratis busser til uddannelsessøgende. Forslaget er bestemt sympatisk; men når det er helt ufinansieret, kan jeg kun betragte det som valgflæsk.

Ole Stisen vil have undersøgt mulighederne for grats busser til flere end de unge.

Ole Stisen vil have undersøgt mulighederne for grats busser til flere end de unge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har brug for en grundig analyse af vores busdrift. I forbindelse hermed vil det være naturligt også at undersøge, hvad det vil koste at tilbyde gratis busser til pensionister. Mange pensionister har ikke kørekort, og de kan have besvær med at gå og cykle, så de har mindst lige så stort behov for et tilbud om gratis bus som de unge har.

Mit forslag er, at vi snarest får analyseret flere modeller for gratis bustransport og finder ud af, hvad de koster, så vi kan sikre en ordning, der er økonomisk mulig. Det er jo desværre sådan, at hvis vi indfører gratisbus , skal der findes besparelser/rationaliseringer på andre områder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

Henrik Clausen blev konge

26. juni 2022 Sport

Der var Henrik Clausen fra Svenstrup, der blev konge ved Ulkebøl-Hørup Ringridning i dag, søndag. Kronprins blev Harry Clausen fra Guderup og prinsesse er Lisa Hansen fra Broager. Du kan SE BILLEDER HER.

Læs mere...