Fælleslisten: Vi skal gøre mere for frivillige foreninger

11. november 2013 Uncategorized

Fælleslistens Søren Muusmann er aktiv i foreningen NSU i Notmark og kender til værdien af at være en del af et godt foreningsliv, som udover aktivitet byder på et herligt fællesskab. Derfor vil han gøre sit for, at kommunen bakker endnu mere op om alle de frivillige, der er med til at sikre andre mennesker gode oplevelser.søren

– Når jeg tænker på, at det gælder om at holde fast i de unge mennesker, der bor i kommunen, så er jeg sikker på, at gode foreninger er en af de ting, der for alvor tæller, siger Søren Muusmann.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han vil, hvis han kommer i Byrådet, arbejde for, der kommer økonomisk opbakning til foreningerne i hele kommunen, så de ikke bare lige løber rundt, men udvikler sig.

– Hvis der er løbeklubber og andre, der mangler tag over hovedet, så skal de da have lov til at bruge nogle af kommunens tomme lokaler, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tankerne kredser om Nordborg Løbeklub, mens han siger det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...