Fælleslisten: Vi skal gøre mere for frivillige foreninger

Arkivfoto
Arkivfoto
11. november 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Fælleslistens Søren Muusmann er aktiv i foreningen NSU i Notmark og kender til værdien af at være en del af et godt foreningsliv, som udover aktivitet byder på et herligt fællesskab. Derfor vil han gøre sit for, at kommunen bakker endnu mere op om alle de frivillige, der er med til at sikre andre mennesker gode oplevelser.

– Når jeg tænker på, at det gælder om at holde fast i de unge mennesker, der bor i kommunen, så er jeg sikker på, at gode foreninger er en af de ting, der for alvor tæller, siger Søren Muusmann. Han vil, hvis han kommer i Byrådet, arbejde for, der kommer økonomisk opbakning til foreningerne i hele kommunen, så de ikke bare lige løber rundt, men udvikler sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hvis der er løbeklubber og andre, der mangler tag over hovedet, så skal de da have lov til at bruge nogle af kommunens tomme lokaler, siger han. Tankerne kredser om Nordborg Løbeklub, mens han siger det.

18. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Sydtrafik skifter snart over til sommerkøreplanen

18. juni 2024 Erhverv

Søndag den 30. juni er første dag med ændrede køreplaner for alle Sydtrafiks busser, der har tradition for at introducere nye køreplaner den sidste søndag i juni. I år sker der en del ændringer og i Sønderborg Kommune er det lokalruterne, du skal holde øje med. Den gratis turistrute på Als 709 får en lille […]

Læs mere...