Farfars Køkken er blevet en god forretning

15. november 2019 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag aften fik Farfars Køkken i Gråsten besøg af en forretningsforbindelser og kunder, der kiggede indenfor, fordi de ville sige tillykke med det første år.

Det er nemlig et år siden, Anja og Paw Andersen rykkede ind i lokalerne i Jerbanegade i Gråsten, hvor de laver mad til flere bosteder og til ældreordningen.

“Vores køkken er en god forretning og det skyldes naturligvis de faste kunder og også de mange private fester, vi laver mad til”, siger Paw Andersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har fået så mange bestillinger på julefrokoster, at vi ikke tager imod flere”. tilføjer han.

Medarbejderstaben tæller – ud over Anja og Paw Andersen – syv personer.

“Vi er glade for dem alle og de gør det rigtigt godt”, siger Anja Andersen.

Tidligere har parret været i Rinkenæshus.