Farvel og tak: Falck-ansatte spredes for alle vinde

1. september 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Op til midnat samledes omkring 30 Falck-ansatte på stationen i Sønderborg for at sige farvel og tak til hinanden og SønderboprgNYT havde fået lov til at kigge indenfor.

Stemningen var tydeligt præget af, at nu er det slut med at møde de gode kolleger og være en del af sammenholdet hos Falck i Sønderborg fra midnat var det BIOS, som alarmcentralen ville sende på gaden.

Kort før lukketid kører Falck den sidste udrykning. Foto: Bo Bach Jensen

Kort før lukketid kører Falck den sidste udrykning. Foto: Bo Bach Jensen

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT talte med en enkelt af de syv reddere, som skal begynde at køre for BIOS og han er spændt på at prøve udstyret.

“Vi har været til en introdag og set, hvad vi skal arbejde med. Jeg synes det ser spændende ud, men alligevel er det en underlig følelse at sige farvel her”, siger han.

Seks Falck-ansatte bliver hos Falck i Sønderborg, hvor de går fra ambulance til assistance. Det betyder, at de skal køre siddende sygetransport og kranbiler.

Resten af styrken rejser til Region Midtjylland eller Sjælland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Falck beholder ambulancerne i Sønderborg en måned, så de er klar, hvis BIOS ikke magter opgaven.

Sidste udrykning for Falck kom tyve minutter før lukketid.

billede

 

 

 

 

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...