FC Sønderborg på jagt efter penge

11. november 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

 

Fredag aften var der en flok af de mindre spillere i Borgen i Sønderborg – og samtidig var der en gruppe i Bilka og så en noget mere sej samling drenge i Perlegade – hvor de delte en side om spiller-funding ud til de sønderborgensere, der sagde ja tak.

“Danmarksserieholdet har mistet syv gode spillere hen over sommeren og der er akut brug for en angrebsspiller, en til midtbanen og en til forsvaret”, siger Marius Vestergaard fra FC Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu kan man købe en andel i en spiller.

“Hvis man har lyst til have del i en forsvarsspiller, så kan man give 500 kroner, en midtbanespiller-andel koster 1000 kroner og der skal 2500 kroner på bordet for at få del i en angrebsspiller”, siger Marius Vestergaard til SønderborgNYT.

Marius Vestergaard og et par fodbolddrenge på pengejagt i Borgen.

Marius Vestergaard og et par fodbolddrenge på pengejagt i Borgen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ingen løn til spillerne

Hverken fodspillere i Danmarksserien eller iøvrigt de andre rækker som alle børnene i FC Sønderborg spiller med i må få løn for at spille.

“Så vi skal bruge pengene på at gøre det endnu mere attraktivt at være med på et af holdene i FC Sønderborg. Det er jo ikke alene Danmarksseriespillere, der bliver snuppet af de større klubber. Det gør de supergode børn også”, siger Marius Vestergaard.

Skal du have andel i en spiller, så læs mere HER

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk