Fejrer at Vikingeklubben igen kan bruges

Vikingeklubben tages i brug. Foto: Ole Kæhler
Vikingeklubben tages i brug. Foto: Ole Kæhler
21. april 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag middag blev det fejret, at Vikingeklubben igen kan bruges efter en længere periode med reparationer efter stormfloden og medlemmerne blev budt på øl, vand og ringridere fra Jespers Pølser.

“Der er flere af vores medlemmer, som vi skal takke for deres glorværdige kamp og der kommer stadig regninger i kølvandet på reparationerne”, sagde bestyrelsesformand Thorbjørn Philippsen. Herefter tog Per Nielsen og hans trompet over.

“Det er jo begrænset, hvor længe jeg kan spille, når jeg er alene. Jeg har set, at min pianist er her, så er der en, som tilfældigvis har et klaver med”, spurgte han. Det var der ikke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Per Nielsen spillede først På en Forårsdag, som var skrevet af Anne Linnet. Herefter fulgte Den Blå Anemone, som er af Kaj Munk og han rundede af med You’ve got a Friend, som kommer fra Carole King.

Stormflodsskaderne i Vikingeklubben løb op i cirka to millioner kroner.

“Vi har fået 900.000 kroner fra stormskadefonden og når regningen løber så højt op, så skyldes det, at vi har lavet en række forbedringer, som gør os bedre rustet til den næste storm”, sagde Thorbjørn Philippsen. Blandt andet er der flere luger, som kan åbnes, så vandet kan ledes væk fra bygningen og der kan afskærmes bedre end tidligere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medlemmerne fik adgang til at bade fredag morgen og søndag middag var det glade mennesker, som var med til at fejre, at de nu kan bruge deres klublokaler og få en dukkert.

Her er der billeder fra genindvielsen.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...