Ferie: Undgå feriekø ned gennem Tyskland

29. juni 2013 Uncategorized

Flere tusinde danskere pakker bilen og kører sydpå efter solen. Men køreturen kan hurtigt blive en trist affære. Især hvis tempoet forsvinder i vejarbejder og trafik-køer.

– Fra denne weekend og frem vil der være fuld trafik rundt omkring på vejene i Europa, siger Frederik Valmin, der er feriekonsulent hos FDM.

Kør om natten

Ifølge ham er der langt mest pres på den tyske autobahn lørdag, når der typisk er skiftedag i ferieboligerne i Sydeuropa.

– Hvis man gerne vil forsøge at undgå nogle af alle de her kødannelser, så kan man vælge at køre meget tidligt, om natten eller, hvis man har mulighed for det, så køre en søndag eller midt i ugen, siger Frederik Valmin.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men skal man af sted en dag med ekstra tryk på vejene, så er der også hjælp at hente. FDM har en “Kø-prognose” på deres hjemmeside, hvor man kan få overblik over køer og vejarbejder i det meste af Europa.

Kø-prognose: http://www.fdm.dk/koer-selv-ferie/aktuel-koeprognose

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 112, Sønderborg

Kunde i Borgen blev slået

4. oktober 2023 112

Tirsdag aften ved 18:30-tiden blev en kunde i Borgen udsat for vold. “Han blev slået med knytnæve i ansigtet af en anden mand, som vi fik fat på”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi. “Voldsmanden bliver sigtet for at slå og så finder vi 2,14 gram kokain på ham, som han også sigtes for”. […]

Læs mere...