Ferie: Undgå feriekø ned gennem Tyskland

29. juni 2013 Uncategorized

Flere tusinde danskere pakker bilen og kører sydpå efter solen. Men køreturen kan hurtigt blive en trist affære. Især hvis tempoet forsvinder i vejarbejder og trafik-køer.

– Fra denne weekend og frem vil der være fuld trafik rundt omkring på vejene i Europa, siger Frederik Valmin, der er feriekonsulent hos FDM.

Kør om natten

Ifølge ham er der langt mest pres på den tyske autobahn lørdag, når der typisk er skiftedag i ferieboligerne i Sydeuropa.

– Hvis man gerne vil forsøge at undgå nogle af alle de her kødannelser, så kan man vælge at køre meget tidligt, om natten eller, hvis man har mulighed for det, så køre en søndag eller midt i ugen, siger Frederik Valmin.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men skal man af sted en dag med ekstra tryk på vejene, så er der også hjælp at hente. FDM har en “Kø-prognose” på deres hjemmeside, hvor man kan få overblik over køer og vejarbejder i det meste af Europa.

Kø-prognose: http://www.fdm.dk/koer-selv-ferie/aktuel-koeprognose

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Landsstævne hos Sønderborg Sportsrideklub

1. oktober 2022 Sport

I weekenden er der masser at kigge på for enhver, som synes, det er fascinerende at se ridebanespring. Man skal ganske enkelt bare tage på besøg hos Sønderborg Sportsrideklub i Huholt, hvor der er et stort landsstævne, som begyndte fredag og først slutter søndag. “Der er 220 ryttere med i landsstævnet og et landsstævne adskiller […]

Læs mere...