Festlig fodboldaften på SKAAL og på Heidi’s BierBar

3. juli 2021 Sport

Mange af gæsterne på SKAAL og på Heidi’s BierBar på Rådhustorvet var klædt i flotte landsholdfarver og kunne nyde kølige øl og spændte følge Danmark spille EM-kamp mod Tjekkiet, hvor Thomas Delaney scorede til 1-0 allerede efter fem minutters spil i en kamp, som Danmark vandt 2-1.

Kasper Dolberg scorede Danmarks andet mål, så der stod 2-0 efter 42 minutters spil.

Kort tid efter anden halvleg var fløjtet i gang var Tjekkiet tæt på at score et par gange – og efter fire minutter fik Patrick Schick sparket bolden i det danske mål.

Artiklen fortsætter under annoncen

På papiret og hos bookmakerne var det da også en relativt lige kamp, men landstræner Kasper Hjulmand har flere gange ifølge TV2 SPORTEN pointeret, at tjekkerne langt fra er en nem modstander.

“Ligesom vi ser Tjekkiet som en ‘god’ modstander, så gør det samme sig gældende hos modstanderholdet og det tjekkiske mandskab vil ikke være tynget af et forventningspres”, sagde landstræneren i dagene op til kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Her er der BILLEDER FRA HEIDI’S OG SKAAL .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Hos OJ Electronics er medarbejdernes trivsel på dagsordenen

6. december 2022 Erhverv

Elektronikvirksomheden OJ Electronics har i efteråret søsat en række ’gå-hjem-møder’, hvor medarbejdernes trivsel har stået øverst på agendaen. Her har både medarbejdere og ledere fået værktøjer til, hvordan de individuelt kan arbejde med deres sundhed, robusthed og stresshåndtering. De i alt tre møder er elektronikvirksomhedens ønske om at agere frem for at reagere på den […]

Læs mere...