Festlig fodboldaften på SKAAL og på Heidi’s BierBar

3. juli 2021 Sport

Mange af gæsterne på SKAAL og på Heidi’s BierBar på Rådhustorvet var klædt i flotte landsholdfarver og kunne nyde kølige øl og spændte følge Danmark spille EM-kamp mod Tjekkiet, hvor Thomas Delaney scorede til 1-0 allerede efter fem minutters spil i en kamp, som Danmark vandt 2-1.

Kasper Dolberg scorede Danmarks andet mål, så der stod 2-0 efter 42 minutters spil.

Kort tid efter anden halvleg var fløjtet i gang var Tjekkiet tæt på at score et par gange – og efter fire minutter fik Patrick Schick sparket bolden i det danske mål.

Artiklen fortsætter under annoncen

På papiret og hos bookmakerne var det da også en relativt lige kamp, men landstræner Kasper Hjulmand har flere gange ifølge TV2 SPORTEN pointeret, at tjekkerne langt fra er en nem modstander.

“Ligesom vi ser Tjekkiet som en ‘god’ modstander, så gør det samme sig gældende hos modstanderholdet og det tjekkiske mandskab vil ikke være tynget af et forventningspres”, sagde landstræneren i dagene op til kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Her er der BILLEDER FRA HEIDI’S OG SKAAL .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...