Fik du set ’SønderborgNYT i dag’? Hvis ikke – så se med her

22. september 2021 Sønderborg

Fire historier om hvad der sker i Sønderborg netop nu, præsenteret i programmet ’SønderborgNYT i dag’, som du kan se på SønderborgNYT TV her.

Vi fortæller historien om, at jobcenteret har slået sig ned i en række udsatte boligområder i Sønderborg for at få en tættere dialog med de beboere, der i dag ikke er i job.

Sønderborg Kommune vil øge samhandlen med Frankrig og derfor bliver der inden længe holdt et arrangement, som blandt skal fortælle de lokale virksomheder, hvordan man sælger i Frankrig.

Artiklen fortsætter under annoncen

SDU og ProjectZero står bag Sønderborg Klimakonference som løber af stablen i næste uge og du kan høre mere om, hvad du kan opleve på konferencen helt gratis.

Til slut et kort klip fra SønderborgNYTs kommunalvalgprogram ’Mød Partierne’ som optages i disse uger og snart sendes på SønderborgNYT TV. ‘Mød Partierne’ sendes første gang den 5. oktober 2021 klokken 17:00 på SønderborgNYT TV.

Se ‘SønderborgNYT i dag’ på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 Politik, Gråsten

Nu skal der laves en bystrategi for Gråsten, Rinkenæs og Egernsund

19. oktober 2021 Politik

Sønderborg Kommune tager fat på sin femte bystrategi og denne gang er det borgerne i Gråsten, Rinkenæs og Egernsund, der inviteres til at deltage i arbejdet med at definere deres byområdes identitet og potentiale – og udpege den fremtidige retning for byområdets udvikling. Kommunen forsøger på flere forskellige måder at få input fra borgerne: Det […]

Læs mere...