Fik du set ’SønderborgNYT i dag’? Hvis ikke – så se med her

22. september 2021 Sønderborg

Fire historier om hvad der sker i Sønderborg netop nu, præsenteret i programmet ’SønderborgNYT i dag’, som du kan se på SønderborgNYT TV her.

Vi fortæller historien om, at jobcenteret har slået sig ned i en række udsatte boligområder i Sønderborg for at få en tættere dialog med de beboere, der i dag ikke er i job.

Sønderborg Kommune vil øge samhandlen med Frankrig og derfor bliver der inden længe holdt et arrangement, som blandt skal fortælle de lokale virksomheder, hvordan man sælger i Frankrig.

Artiklen fortsætter under annoncen

SDU og ProjectZero står bag Sønderborg Klimakonference som løber af stablen i næste uge og du kan høre mere om, hvad du kan opleve på konferencen helt gratis.

Til slut et kort klip fra SønderborgNYTs kommunalvalgprogram ’Mød Partierne’ som optages i disse uger og snart sendes på SønderborgNYT TV. ‘Mød Partierne’ sendes første gang den 5. oktober 2021 klokken 17:00 på SønderborgNYT TV.

Se ‘SønderborgNYT i dag’ på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...