Finansloven: Retsudvalget diskuterede politiskole

7. november 2016 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Beliggenheden af en ny politiskole i det vestlige Danmark blev ifølge DR Nyhederne mandag diskuteret under finanslovsforhandlingerne på retsområdet, hvor Dansk Folkeparti kræver, at de blå partier skal nå til enighed om en eksakt placering.

Justitsminister Søren Pind ville efterfølgende ikke afvise at efterkomme Dansk Folkepartis krav. Han erkendte også, at forløbet siden man vedtog etableringen sidste år kunne have været mere smidig.

 

Dansk Folkeparti ønsker politiskolen i en gammel bygning for at kunne optage nye politielever allerede fra 2018. Efterfølgende kan må så flytte skolen over i et nybyggeri, sådan som Rigspolitiet ønsker.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er vigtigt, at vi får sat skub i det her, for nu har vi ventet nok på at få etableret en skole i det vestlige Danmark. Vi skal have optaget flere politielever, så vi kan få flere betjente på gaderne”, siger Kristian Thulesen Dahl til DR Nyhederne.

Det var et bredt flertal på Christiansborg, der sidste år besluttede, at man skal have en ny politiskole vest for Storebælt. Den forventes at stå færdigt i 2019 eller 2020.

18 kommuner har lagt billet ind.

13. juni 2024 Sport, Sønderborg

TV: Dygtige OL-deltagere blev hædret på Rådhustorvet

13. juni 2024 Sport

Onsdag eftermiddag kom de fleste af de 42 trænere, hjælpere og idrætsudøvere, som har været med til Special Olympic Games i Frederikshavn ind på Rådhustorvet, hvor de alle blev hædret af borgmester Erik Lauritzen. SønderborgNYT TV var med. Idrætsudøverne, der alle har udfordringer, kommer fra Dybbøl Idræts- og Ungdomsforenings håndbold, Sønderborg Boldklub, Dansk Handicapidræts lokale […]

Læs mere...