Finansloven: Retsudvalget diskuterede politiskole

7. november 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Beliggenheden af en ny politiskole i det vestlige Danmark blev ifølge DR Nyhederne mandag diskuteret under finanslovsforhandlingerne på retsområdet, hvor Dansk Folkeparti kræver, at de blå partier skal nå til enighed om en eksakt placering.

Justitsminister Søren Pind ville efterfølgende ikke afvise at efterkomme Dansk Folkepartis krav. Han erkendte også, at forløbet siden man vedtog etableringen sidste år kunne have været mere smidig.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Dansk Folkeparti ønsker politiskolen i en gammel bygning for at kunne optage nye politielever allerede fra 2018. Efterfølgende kan må så flytte skolen over i et nybyggeri, sådan som Rigspolitiet ønsker.

“Det er vigtigt, at vi får sat skub i det her, for nu har vi ventet nok på at få etableret en skole i det vestlige Danmark. Vi skal have optaget flere politielever, så vi kan få flere betjente på gaderne”, siger Kristian Thulesen Dahl til DR Nyhederne.

Det var et bredt flertal på Christiansborg, der sidste år besluttede, at man skal have en ny politiskole vest for Storebælt. Den forventes at stå færdigt i 2019 eller 2020.

Artiklen fortsætter under annoncen

18 kommuner har lagt billet ind.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk