Fire steder at placere ny børnehave

3. april 2014 Politik

Det bliver en udfordring for politikerne i Børne- og Uddannelsesudvalget, når de tirsdag skal bestemme sig for, hvor en ny børnehave skal placeres. Forvaltningen har sat fire muligheder i scene.download

Børnehaven skal have splinternye lokaler, fordi den skal rumme både børnehaven ved Ulkebøl Skole og den på Mågevænget i Ulkebøl skal fusioneres. Fremfor at bruge en masse penge på at tilpasse eksisterende rammer til de ekstra børn det ene sted, så er der en del at spare på fremtidig vedligeholdelse, hvis der bygges nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye børnehave kan bygges i Ulkebøl på Mågevænget, ved kirken, ved skolen eller skolen – eller den kan bygges i Vollerup.

Ved kirken skal der tages højde for, at der er såkaldt let industri i området og i Vollerup vil der være en del morgentrafik, men heldigvis er der cykelsti.

Forvaltningen indstiller til Børne- og Uddannelsesudvalget, at området ved Ulkebøl Skole udpeges som det mest velegnede sted til en opførelse af en ny daginstitution til erstatning for de nuværende børnehaver på Agtoftsvej og Mågevænget og evt. andre børnehaver i Sønderborg by.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...