Fire steder at placere ny børnehave

3. april 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Det bliver en udfordring for politikerne i Børne- og Uddannelsesudvalget, når de tirsdag skal bestemme sig for, hvor en ny børnehave skal placeres. Forvaltningen har sat fire muligheder i scene.download

Børnehaven skal have splinternye lokaler, fordi den skal rumme både børnehaven ved Ulkebøl Skole og den på Mågevænget i Ulkebøl skal fusioneres. Fremfor at bruge en masse penge på at tilpasse eksisterende rammer til de ekstra børn det ene sted, så er der en del at spare på fremtidig vedligeholdelse, hvis der bygges nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye børnehave kan bygges i Ulkebøl på Mågevænget, ved kirken, ved skolen eller skolen – eller den kan bygges i Vollerup.

Ved kirken skal der tages højde for, at der er såkaldt let industri i området og i Vollerup vil der være en del morgentrafik, men heldigvis er der cykelsti.

Forvaltningen indstiller til Børne- og Uddannelsesudvalget, at området ved Ulkebøl Skole udpeges som det mest velegnede sted til en opførelse af en ny daginstitution til erstatning for de nuværende børnehaver på Agtoftsvej og Mågevænget og evt. andre børnehaver i Sønderborg by.

24. februar 2024 Kultur, Sønderborg

Cristian Oprea er videre i X Factor

24. februar 2024 Kultur

Fredag aften var Cristian Oprea fra Sønderborg for første gang på livescenen i X Factor og det var med nummeret Halskæde af Guldimund – og på tilskuerrækkerne sad begge hans forældre. Da fredagens udsendelse nåede til afgørelsen var Cristian Oprea den sidste deltager, som efter tilfældig rækkefølge, blev sendt videre til endnu en uge i […]

Læs mere...