Fiskedage i Gråsten Slotssø

22. maj 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Normalt er det forbudt at fiske i Gråsten Slotssø men i weekenden d. 31. maj – 2.. juni vil søen blive åbnet for alle lystfiskere.

Søen er normalt lukket for at beskytte dyre- og planteliv samt af hensyn til kongehuset, men i denne weekend fra fredag kl. 16.00 til søndag kl. 24.00 kan alle, der medbringer gyldigt fisketegn, kaste snøren i og håbe på bid.

Ifølge skovfoged Martin Reimers fra Naturstyrelsen skulle der være rig mulighed for at fange både store gedder, kæmpe karper og gamle ål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste år blev der fanget flere karper på over 10 kg. som nænsomt blev sat ud igen. Er fiskene over mindstemål og under 5 kg er man velkommen til at tage fisken med hjem til stegepanden.

Fisk over 5 kg skal sættes ud igen så andre har mulighed for at få en kæmpe fisk på krogen de kommende år.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...