Fiskedage i Gråsten Slotssø

22. maj 2013 Uncategorized

Normalt er det forbudt at fiske i Gråsten Slotssø men i weekenden d. 31. maj – 2.. juni vil søen blive åbnet for alle lystfiskere.

Søen er normalt lukket for at beskytte dyre- og planteliv samt af hensyn til kongehuset, men i denne weekend fra fredag kl. 16.00 til søndag kl. 24.00 kan alle, der medbringer gyldigt fisketegn, kaste snøren i og håbe på bid.

Ifølge skovfoged Martin Reimers fra Naturstyrelsen skulle der være rig mulighed for at fange både store gedder, kæmpe karper og gamle ål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste år blev der fanget flere karper på over 10 kg. som nænsomt blev sat ud igen. Er fiskene over mindstemål og under 5 kg er man velkommen til at tage fisken med hjem til stegepanden.

Fisk over 5 kg skal sættes ud igen så andre har mulighed for at få en kæmpe fisk på krogen de kommende år.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...