Fiskedage i Gråsten Slotssø

22. maj 2013 Uncategorized

Normalt er det forbudt at fiske i Gråsten Slotssø men i weekenden d. 31. maj – 2.. juni vil søen blive åbnet for alle lystfiskere.

Søen er normalt lukket for at beskytte dyre- og planteliv samt af hensyn til kongehuset, men i denne weekend fra fredag kl. 16.00 til søndag kl. 24.00 kan alle, der medbringer gyldigt fisketegn, kaste snøren i og håbe på bid.

Ifølge skovfoged Martin Reimers fra Naturstyrelsen skulle der være rig mulighed for at fange både store gedder, kæmpe karper og gamle ål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste år blev der fanget flere karper på over 10 kg. som nænsomt blev sat ud igen. Er fiskene over mindstemål og under 5 kg er man velkommen til at tage fisken med hjem til stegepanden.

Fisk over 5 kg skal sættes ud igen så andre har mulighed for at få en kæmpe fisk på krogen de kommende år.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...