Fisketorvet: Loppernes jul på kajen

16. november 2015 Sønderborg

Julen nærmer sig med raske skridt, og det betyder stort julemarked på Fisketorvet på lørdag.

Leif og Leif sørger for musikken.

Leif og Leif sørger for musikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hele fiskemarkedet fyldes med masser af ”lopper” lige fra små til store ting bl.a. pynteting, glas, bøger, ude- og indelegetøj, bøger, tøj til både voksne og børn, smykker, keramik, røget fisk – husk den røgede ål til frokostbordet – foruden pyntegrønt, juledekorationer, mos, gran, kogler, juletræer og pynt o.s.v. Køb nogle af julegaverne her til en rimelig pris, mens julestemningen kan brede sig så småt.

Fisketorvets markedsdage er blevet et sandt tilløbsstykke, for her kan man mødes og sludre, mens man handler, ”prutter om priserne” og ser på alle de skønne varer, der kan købes mellem klokken 9 og 13.

Artiklen fortsætter under annoncen

Julemanden kommer sejlende

På grund af Fisketorvets beliggenhed vil julemanden komme sejlende og gå i land kl. 11.00.1459815_471897896263896_970155852_n

Underholdningen sørger Leif og Leif for, så den er i gode hænder. Intet marked uden dem og deres helt specielle stemningsmusik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der bydes også på godt til ganen, når Café Brag holder åbent og serverer æbleskiver og gløgg etc.

Snyd ikke dig selv for en god og hyggelig optakt til julen på byens bedste torv – Fisketorvet – tæt på den store P-plads ved Alsion.

Se billeder fra Jul på kajen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...