Flagene skal til tops i Lysabild og omegn

20. maj 2013 Uncategorized

Lysabild vil gerne have endnu flere til at bo i landsbyen og derfor sætter de fuld spot på alt det liv, der er i deres landsby, så byboere, der drømmer om landsbyliv, kan se, at der er rigtigt meget at give sig til –  udover at nyde den tryghed, fred og ro, der er ved at bo i mindre landsbyer. Det kommer til at løbe af stablen lørdag fra kl 14-16, hvor flagene hejses for at byde velkommen.

I det tidsrum kan kommende landsbyborgere besøge dagplejen, børnehaven, skolen og SFO’en.
Ejendomsmæglerne vil gøre en ekstra indsats for at få mulige huskøbere til at køre derud og opleve sammenholdet

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle fritidsaktiviteter vil også være repræsenteret. Atletiktrænere vil tage imod og børnene vil vise de forskellige discipliner. På stadion er der fodboldkampe og trænerne vil være klar til en snak. Spejderne åbner hytten og er klar til at informere om spejderlivet i  Lysabild og de mange muligheder de har for udfoldelser i naturen.

Løbeklubben og cykleklubben vil også være at finde på veje og stier.
Det bliver en dag, hvor folk udefra med lyst til landsbyliv er velkommen og hvor vi har mulighed for at fortælle, hvilke institutioner og fritidsaktiviteter Lysabild kan tilbyde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helt ideelt er en skinnede solen den dag og så vil arrangørerne gerne opfordre til, at alle der har en flagstang, hejser flaget den dag for at fejre at landsbyen er fyldt med liv i institutionerne og i huse og haver. Og den idyl skal gerne vil flere borgere i Lysabild.

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...