Flemming Nissen: Jeg garanterer, jeg vil arbejde for vælgerne

4. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Flemming Nissen, Fælleslisten, skriver:

Vi skal have skatten ned – uden sociale omkostninger!
Vi skal have bedre veje!
Vi skal have alle i arbejde!
Vi skal have flere varme hænder!
Vi skal have mere af det hele… meget mere.

Valgflæsk kan laves på mange forskellige måder – det vigtigste er for mange, at “flæsket” smager så godt at så mange som muligt spiser af hånden.

Det er det ikke for mig! Jeg vil arbejde for at vi alle får en endnu bedre by at bo i.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg synes vi er nået et godt stykke af vejen men vi kan gøre det endnu bedre.
Det er vigtigt at vi, for at nå frem i mål, arbejder sammen om at løfte den store opgave det er at drive en kommune.

Jeg siger ikke det er nemt. Jeg siger ikke at jeg har fundet genvejen til at nå i mål. Tværtimod. Jeg har ikke de vises sten men jeg kan garantere at jeg vil arbejde, og samarbejde, om at vi træffer beslutninger til borgernes fælles bedste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flemming Nissen opfordrer vælgerne til at stemme personligt.

Flemming Nissen opfordrer vælgerne til at stemme personligt.

Det kan ikke lade sig gøre at gøre alle tilfredse. Det er præcis derfor vi skal have et så mangfoldigt byråd som muligt. For at alle kan blive hørt er det vigtigt at du stemmer personligt på en kandidat der vil arbejde for det du brænder for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et byråd der altid er enigt i alle sager er utopi. Det kan ikke lade sig gøre – men det er vigtigt at alle sten bliver vendt før der træffes beslutninger. Det nytter ikke noget at man sidder og holder stædigt fast i sine egne, eller sit partis, holdninger og ikke vil lytte til andre argumenter end sine egne.

Min opfordring til dig, ligegyldigt hvor du bor og ligegyldigt hvilken liste du stemmer på, er at kigge godt og grundigt på de kandidater der er opstillet. Sæt dig lidt ind i de forskellige mærkesager og sæt så dit kryds ud for det navn der repræsenterer dig bedst i byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg kan garantere at et kryds ud for Flemming Nissen, nr. 12 på liste L i Sønderborg, er et kryds for samarbejde i det nye byråd.

Husk at stemme personligt til kommunalvalget d. 19. November!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...