Flere frivillige brandværn på opgave ved Nybøl

5. juni 2022 112

Søndag eftermiddag måtte de frivillige brandmænd fra Vester Sottrup en tur i branddragterne og køre afsted i brandbilerne. Der var nemlig kommet en alarm om naturbrand – brand i shelter – ved Nybøl.

Vi skyndte os afsted sammen med tankvognen fra Ullerup Frivillige Brandværn, oplyser Vester Sottrup Frivillige Brandværn.

Indsatsleder kom hurtigt til stedet og kunne se, at der var meget stor risiko for at branden spredte sig til nærliggende store træer og der blev kaldt en ekstra autosprøjte fra Ullerup samt en ekstra tankvogn fra Gråsten Frivillige Brandværn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Heldigvis var brandfolkene hurtige til at få branden under kontrol og slukket, så skaderne blev begrænset til shelterne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...