Flere i Sønderborg får julehjælp

11. december 2019 Sønderborg

Mange organisationer i Sønderborg deler julehjælp ud og man kan i princippet søge flere steder.

Men for at sikre at flest mulige værdigt trængende borgere i Sønderborg får hjælp til at holde jul, lavede de fem organisationer, Frelsens Hær, Karrusellen Nordborg, Kirkens Korshær, Red Barnet og Røde Kors i samarbejde med Sønderborg Kommune et fælles ansøgningsskema. Organisationerne glæder sig over, at flere borgere har udtrykt lettelse over, kun at skulle udfylde et ansøgningsskema og at samarbejdet har sikret, at flest mulige har kunne få hjælp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ansøgninger er nu gået igennem og i alt 435 ansøgere får julehjælp af de samarbejdende organisationer. Derudover deles der 162 julekurve ud til organisationernes brugere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...