Flere indbrud hen over weekenden

19. januar 2015 Uncategorized

Efter en lidt stille periode på indbruds-fronten så bød weekenden igen på flere indbrud i området.politi 1

Lørdag blev et indbrud opdaget i et sommerhus i Skovmose. Et vindue var blevet brudt op og der var stjålet et tæppe, en dørmåtte, en knivblok, et bruserhovede og nogle håndklæder.

Fra torsdag til lørdag havde der også været tyve inde i en villa på Dalsvinget i Sønderborg. Et vindue var blevet brudt op, men det er endnu ikke opgjort, hvad der er blevet stjålet.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Torøvej i Kirkeby blev der mellem torsdag og søndag knust en rude i en hoveddør. Fra huset blev der stjålet en Playstation 3, to tablets og en bærbar PC.

Fra en lejlighed på Dybbølgade blev der natten mellem lørdag og søndag stjålet to fjernsyn. Tyvene kom ind ved at bryde en dør op.

Hen over weekenden havde tyve også været forbi en villa på Limfjordsvej i Sønderborg. Et vindue til badeværelset var blevet brudt op og der blev stjålet et 46” fladskærms-tv af mærket Samsung, en bærbar PC og to flasker champagne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...