Flere indbrud hen over weekenden

19. januar 2015 Uncategorized

Efter en lidt stille periode på indbruds-fronten så bød weekenden igen på flere indbrud i området.politi 1

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag blev et indbrud opdaget i et sommerhus i Skovmose. Et vindue var blevet brudt op og der var stjålet et tæppe, en dørmåtte, en knivblok, et bruserhovede og nogle håndklæder.

Fra torsdag til lørdag havde der også været tyve inde i en villa på Dalsvinget i Sønderborg. Et vindue var blevet brudt op, men det er endnu ikke opgjort, hvad der er blevet stjålet.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Torøvej i Kirkeby blev der mellem torsdag og søndag knust en rude i en hoveddør. Fra huset blev der stjålet en Playstation 3, to tablets og en bærbar PC.

Fra en lejlighed på Dybbølgade blev der natten mellem lørdag og søndag stjålet to fjernsyn. Tyvene kom ind ved at bryde en dør op.

Hen over weekenden havde tyve også været forbi en villa på Limfjordsvej i Sønderborg. Et vindue til badeværelset var blevet brudt op og der blev stjålet et 46” fladskærms-tv af mærket Samsung, en bærbar PC og to flasker champagne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...