Flere indbrud sat på politiets liste

5. august 2014 Uncategorized

Der er intet, der tyder på, at politiet kan nedlægge deres indbrudsgruppe. Der kommer hele tiden flere indbrud, som skal efterforskes.politi3

I tidsrummet fra søndag aften til mandag morgen, blev der knust en rude i et hus på Midtlyk i Vollerup. Hele huset er blevet gennemrodet, men da beboeren er på ferie har det ikke været muligt at konstatere om der er blevet stjålet noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra søndag morgen til mandag morgen blev et plastvindue brudt op i et hus på Skovparken i Sønderborg. Her blev huset også gennemrodet og heller ikke her har det været muligt at konstatere, om noget er blevet stjålet da beboeren er bortrejst.

I en villa på Hertug Hans Vej i Sønderborg brød tyvene ind på 1. sal og her blev hele etagen kigget igennem. Tyvene undlod behændigt at gå ned i stueetagen hvor der er alarmsystem monteret.

Fra husets soveværelse på 1. sal blev et pengeskab med et ukendt indhold fjernet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl. 00:47 i nat gik alarmen i en lejlighed på Kongevej. En dør blev brudt op med en skruetrækker og det har ikke umiddelbart kunnet konstateres om tyven har været inde i lejligheden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 112, Gråsten

To natteture for Brand og Redning

18. maj 2021 112

Natten til tirsdag måtte brandvæsnet ud på to ture – og den første var til Imerco i Gråsten, hvor der var gang i brandalarmen ved midnatstid. “Vi var indenfor og kigge os omkring, men der var intet galt”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Klokken 00:24 kom der gang i den automatiske […]

Læs mere...