Flere indbrud skrevet ind i politiets rapport

24. september 2015 112

I tidsrummet fra fredag til tirsdag blev en container på Spangsmosevej i Broballe brudt op. Herfra blev der stjålet en del håndværktøj af mærket Makita og Dewalt. Derudover løb tyvene også med 2 vinduer i størrelsen 120×120 cm.

Det var blot dern ene af flere sager, som politiet skrev ind i deres rapport i løbet af onsdag.Politibil - forfra m blink

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra en bil, der holdt parkeret ved Vandrehjemmet i Sønderborg, blev der stjålet en Peak Performancevest til en værdi af 1.400 kr.

Tyven kom ind i bilen ved at smadre en rude.

En lille hytte, der hører til Tandslet Naturbørnehave, blev også skrevet ind hos politiet. Her blev døren sparket ind, men der er tilsyneladende ikke blevet stjålet noget.

I Jørgensgård blev en stor sten kastet ind gennem et køkkenvindue omkring kl. 21:20 onsdag aften og torsdag morgen blev et indbrud opdaget i en villa på Damhaven i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Her har vi endnu ikke overblik over hvad der er blevet stjålet”, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...