Flere penge til revalidering

29. juni 2017 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

“Inden længe skal Arbejdsmarkedsudvalget have overført et større beløb og det synes jeg, at vi alle i byrådet skal være glade for og stolte over”, siger Jan Prokopek, der er udvalgsformand.

“I Sønderborg har vi rigtigt mange mennesker, der er i gang med et revalideringsforløb”, siger Jan Prokopek. Det er et forløb, hvor de støttes til for eksempel at tage en ny uddannelse.

“Det kan være en sosu-medarbejder, der har ødelagt ryggen og så hjælpes til at få en kontoruddannelse”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hver kommune kan tage et vist antal borgere i revalideringsforløb – og i Sønderborg tager man det maksimale antal.

“Det er en god idé, fordi det gavner den enkelte, der kommer igennem forløbet, det gavner vedkommendes familie og det er godt for kommunen, når sygdomsramte kan komme i arbejde”, siger Jan Prokopek. Iøvrigt var det en af de ting, han lovede at arbejde for, hvis han blev formand for Arbejdsmarkedsudvalget.

Og løftet kom helt tilbage i den tid, hvor det var Jens Peter Thomsen fra Venstre, der sad på posten.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

24. juli 2024 112, Sønderborg

Fejlalarm fik brandfolk ud af fjerene

24. juli 2024 112

Kort efter midnat, natten til onsdag, tjekkede brandmænd fra Station Sønderborg den store grå bygning på hjørnet af Kastanie Allé og Østergade i Sønderborg. “Den automatiske brandalarm var gået i gang, selvom der ikke var ild nogle steder”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jeppe Jørgensen, til SønderborgNYT. Udover indsatslederen var der en enkelt brandbil og et […]

Læs mere...