Flittige hænder gør alting klar til Damefrokosten

11. maj 2013 Frivillige

I det store festtelt på Ringriderpladsen er en masse mennesker travlt optaget af borddækning, mens andre har deres hyr med at gøre scenen klar til musikken, der skal være med til at holde stemningen i top lørdag aften, hvor 1250 kvinder kommer væltende ind.

Der er meget arbejde, inden scenen er musikklar. Flittige hænder sikrer opdækningen.

Kvinderne har det tilfælles,  udover at de selvfølgelig skal feste –  også dét at de alle skal bære hat. Og det er ikke nok lige at runde Tiger i Perlegade og finde et eller andet, der kan sidde på øverste etage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skal være en hat, der passer ind i temaet: Ringridning.

Derfor ventes der en masse hjemmelavede hatte og som en del af udfordringen, så sættes der fokus på de flotteste, sjoveste og mange andre ting, som kvinderne bruger hovedet til – at bære og dem gives præmier til flere af dem. Altså hattene – ikke hovederne.

Efter at have snakket om fredagens fest i Eldorado, der endelig trak sønderborgenserne til byfest, så er humøret i top hos arrangørerne, der venter et brag af en fest lørdag aften, hvor kvinderne får lov til at være i selskab med hinanden frem til klokken 22, hvor herrerne lukkes ind under teltdugen.

Listen med nogle af de glade præmie-givere. Tremmer sikrer naboen imod et rend af lystige kvinder.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...