Floorball til fordel for Knæk Cancer

20. september 2018 Sønderborg

 Når der mandag den 1. oktober fløjtes op til den første omgang floorball firmacup, bliver der tryk på. 23 ud af i alt 24 pladser er booket ud.

”Det er helt vildt. Vi havde håber på god opbakning, men at vi snart kan melde alt udsolgt, det havde vi ikke forventet”, siger formand for Sønderborg Floorball Club Anders Agerley i en pressemeddelelse til SønderborgNYT..

”Vi tror, at den gode opbakning skyldes flere ting. Selvfølgelig er vi alle er med til at støtte Knæk Cancer med overskuddet fra arrangementet, men også at det er så lige til. Det kræver ikke flere aftener, hvor der skal øves, trænes osv. Men man møder blot op og spiller,” siger Anders Agerley.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Floorball Club har på forhånd meddelt, at 200 kr. af de 400 kr. som holdene betaler for deres deltagelse går direkte til Knæk Cancer.

Derudover doneres arrangementets overskud også til Knæk Cancer.

Bredt deltagerfelt

14 virksomheder/-afdelinger vil på aftenen være repræsenteret.

Det er lige fra byens uddannelsessteder til kommunale afdelinger og videre til store virksomheder i kommunen.

”Det er fedt at se, at deltagerfeltet er så bredt som det er. I vores invitation skrev vi, at der på holdet max må være en på hvert hold, der har floorballerfaring. Det vil samtidig betyde, at vi får udbredt kendskabet til floorballsporten endnu mere i kommunen”, siger formanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er velkommen

Dørene til Kløvermarkhallen åben for alle hele aftenen.

Der vil være kaffe på kanden og pølser på grillen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk