Flygtninge: DF kræver klare svar fra Borgmesteren

13. september 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Da vi i august blev orienteret om at Udlændingestyrelsen, bag om ryggen på Byrådet, agtede at åbne et asylcenter på Sønderborg Kaserne, hed det sig, at man skulle forvente i omegnen af 200-300 syriske flygtninge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu kan vi imidlertid læse, at det tal længe er passeret og at der nu er indkvarteret 650 flygtninge på kasernen!

Stefan Lydal vil have en række svar fra Borgmesteren.

Stefan Lydal vil have en række svar fra Borgmesteren.

Det sker samtidig med, at man nu har offentliggjort planer om at udvide omfanget yderligere, så det i fremtiden også vil indbefatte hele boligblokke på Nordals.

Med de 50 lejemål, som man i første omgang har ytret ønske om at udvide med, kan kapaciteten hurtigt øges med 200 mand ekstra.

Pr. 31. juli 2014 var der ankommet 2.189 syriske flygtninge til Danmark, siden nytår, og af dem har man altså nu placeret godt 30 procent i Sønderborg, til trods for at man også har åbnet flygtningecentre i en stor del af de øvrige Syd- og Sønderjyske kommuner.

I Dansk Folkeparti forlanger vi, at borgmesteren nu kommer på banen og får et klart svar fra Udlændingestyrelsen på, hvor mange de mener vores kommune skal rumme, før de er tilfredse.

Hvornår er nok nok for Udlændingestyrelsen?

Er 1.000 det nye antal, vi skal forvente, for vi er jo godt på vej deropad, og hvor stort bliver omfanget af deres nye aktiviteter på Nordals?

Det skylder Borgmester Erik Lauritzen som minimum alle bekymrede borgere et klart svar på..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Gråsten, Frivillige

KGGOs formand tog glad imod OK-penge i Gråsten

22. april 2021 Gråsten

Torsdag mødte Svend Schütt, som er formand for KGGO op i SuperBrugsen i Gråsten, hvor uddeler Jesper Thomsen stod klar med 2931,25 kroner, der skal sættes ind på KGGOs konto. Pengene kommer fra OK-benzin. “Pengene skal nemlig ikke bruges nu, fordi vi er i gang med at spare op til en bus, så vi kan […]

Læs mere...