Første vandretur med SOS Børnebyerne er i morgen, mandag

2. maj 2021 Sydals

SOS Børnebyerne Sønderborg har planlagt en række vandreture med Gendarmstien som udgangspunkt og den første i rækken er i morgen, mandag, hvor mødestedet er Vibæk Møllerne på Sydals.

Mandag den 10. maj er der mødested på Høruphav havn, mandag den 17. maj er mødestedet Dynt Strand overfor Spar Es camping, skriver SOS Børnebyerne til Sønderborg og tilføjer, at alle ture starter klokken 13.

Tirsdag den 25. maj mødes deltagerne ved Rinkenæs Kirke og den 1. juni samles deltagerne ved Annies Kiosk i Sønderhav og den 8. juni på Skrænten ved Smedeby, Kruså. Alle ture er rundture, start og slut samme sted.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangørerne oplyser, at de byder på en bolle eller lidt kage og at deltagerne selv medbringer selv drikkevare. Længde på turene ligger på 6 til 8 km.

Pris: 50,-kr/tur der går ubeskåret til SOS Børnebyerne og tilmelding og betaling kan ske til Bodil Glenthøj, Mobile Pay 30503982.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Kom med til genforeningskoncert på Rønhaveplads

18. maj 2021 GF2020

På lørdag kan du komme til udendørs koncert med Steffan Grarup og Jesper Hindø, som spiller en times koncert på Rønhaveplads lørdag den 22. maj 2021 klokken 13. Steffan Grarup er pianist og Jesper Hindø er kontrabassist, og de spiller et blandet repertoire med dels nogle numre fra deres kirkerepertoire og nogle gode danske sange, […]

Læs mere...