Føtex-røveri begyndte som butikstyveri

16. august 2016 112

 

 

Mandag fortalte SønderborgNYT om et røveri i Føtex, hvor røveren ifølge vidner skulle have truet med en kniv og bedt om penge.

Men efter Politiet har haft hænderne i sagen, ser den noget anderledes ud.

“Det var en 35-årig lokal mand, som personalet mistænkte for at være butikstyv. For at slippe for at vise, hvad han havde stjålet, så truede han med en neglefil, men blev overmandet af omkringstående og vagten”, siger vicepolitikommissær Ann Kate Pedersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet kom meget hurtigt frem til Føtex, hvor røveren blev anholdt.

“Det er det, som vi kalder et butikstyveri, der gik galt. Når der kommer trusler ind i billedet, så bliver det til røveri”, siger Ann Kate Pedersen.

På Politigården gik betjente igennem de ting, som manden havde med sig i en pose.

“Der var tyvekoster fra Mr. Klausen, Sport24, Fakta og Intersport plus 10 gram hash”, siger vicepolitikommissæren og tilføjer, at den anholdte har tilstået både forløbet i Føtex og butikstyverierne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så han er løsladt igen og kan vente på en indkaldelse til retten”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...