Folkeligt og festligt Bike & Run

12. juni 2014 Uncategorized

Flere end 50 hold deltog i udfordringen, hvor hvert hold med fem deltagere skal gennemføre en distancen- og til nogle af deltagernes store held, så skulle deltagerne på hvert enkelt hold skiftes, så der først blev løbet godt fem kilometer, inden stafetten blev givet til den næste, der så skulle cykle 15 kilometer.

På den måde gav hvert holds deltagere deres kræfter til holdets samlede resultat.

Byrådets Sundhedsudvalg var tilmeldt af Helge Larsen, der på en eller anden måde havde forregnet sig. Kun Inger Plauborg, Tom Holden og Tommy Prokopek stillede til start. Det betød, at Helge Larsen skulle cykle to ture.

Artiklen fortsætter under annoncen

Helge Larsen trampede dobbelt så mange kilometer som de andre cykelryttere.

Helge Larsen trampede dobbelt så mange kilometer som de andre cykelryttere.

– Erik Lorenzen havde meldt fra, fordi han mener, at motion vil give ham udslæt, siger Hele Larsen. Og selvfølgelig skal Fælleslistens mand passe på sit helbred, så udvalgsformanden hjulede gerne de 30 kilometer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klik på linket og se resultaterne: Bike & Run

Arrangørerne er Sønderborg Firma og Familie sport og arrangementet er for alle dem, der kan samle et hold med vennerne, kollegerne, naboerne og andre steder. På den måde sikres det, at det bliver festligt at motionere. billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Vi skal have børn og unge tilbage i foreningerne

16. september 2021 KV21

Byrådskandidat Niels Ole Bennedsen, Socialdemokratiet, skriver: Ifølge hjemmesiden medlemstal.dk, som er det sted, der indsamler foreningernes medlemstal for idræt, spejder m.m. har Sønderborg kommune mistet over 2000 medlemmer de sidste par år. Et fald på over 8 procent angiveligt på grund af Corona! Slemt ser det ud for børn og unge, som står for de […]

Læs mere...