Folkeskolernes eksamensfag afsløres i klasserne mandag

29. april 2013 Uncategorized

Når Sønderborgs 9. klasse-elever mandag sætter sig tilrette i klasserne, bliver de modtaget med beskeden om, hvilke fag de skal til afgangsprøver i – og hvornår.

Og ifølge Børne- og Undervisningsministeriet vil der ikke være nogen særbehandling for »lockoutgenerationen«, som statsministeren betegnede dem under vedtagelsen af selve indgrebet i konflikten.

Eleverne i 9.klasserne kommer altså til at skulle gennemføre afgangsprøven, som de kender den fra de seneste år. Det er den enkelte skole, der skal oplyse eleverne om, hvilke fag ministeriet har udtrukket som prøvefag, og hvornår prøverne finder sted.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...