Folkeskolernes eksamensfag afsløres i klasserne mandag

29. april 2013 Uncategorized

Når Sønderborgs 9. klasse-elever mandag sætter sig tilrette i klasserne, bliver de modtaget med beskeden om, hvilke fag de skal til afgangsprøver i – og hvornår.

Og ifølge Børne- og Undervisningsministeriet vil der ikke være nogen særbehandling for »lockoutgenerationen«, som statsministeren betegnede dem under vedtagelsen af selve indgrebet i konflikten.

Eleverne i 9.klasserne kommer altså til at skulle gennemføre afgangsprøven, som de kender den fra de seneste år. Det er den enkelte skole, der skal oplyse eleverne om, hvilke fag ministeriet har udtrukket som prøvefag, og hvornår prøverne finder sted.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>