Folketinget har valgt at øge hjemløsheden

1. februar 2014 Uncategorized

Har du penge, så kan du beholde taget over hovedet, men har du ingen, så må du gå – fra hus og hjem.

Halv ydelse koster vil betyde flere hjemløse og det ved politikerne.

Halv ydelse vil betyde flere hjemløse og det ved politikerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en reel trussel for mange kontanthjælpsmodtagere efter fredagens udbetaling af den lavere kontanthjælp.

For lavere satser for blandt andre par der lever sammen uden at være gift og unge uddannelsesparate under 30, betyder at mange ikke vil have råd til at betale huslejen, når februar kommer.

Politisk skabt fattigdom

Men det er svært for boligforeningerne at gøre noget ved. Altså kan regeringens politik skabe flere hjemløse og sende socialt udsatte endnu længere ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis de ikke kan betale deres husleje, og kommunen ikke vil støtte dem, så skal de ud. og flytter de ikke selv, så må kongens foged fjerne dem.

Siden den 1. januar sidste år, har det været muligt for landets 98 kommuner at hjælpe udsættelsestruede personer med udgifter til husleje, såfremt det vurderes, at det på sigt kan nedsætte den enkeltes risiko for at blive udsat af boligen.

Hvis en af de nye hjemløse flytter på en institution for hjemløse, så vil det koste kommunen omkring 1400 ekstra kroner om dagen for at den hjemløse får tag over hovedet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49