Foreningen Købmandsgården kom gennem generalforsamlingen

29. april 2013 Uncategorized

Foreningen Købmandsgården kom forleden gennem den ordinær generalforsamling.

Genvalgt blev Kirsten Hansen og Rasmus Caspersen.

Bestyrelsen konstituerede sig med Rasmus Caspersen som formand og Else Lei som kasserer og Hanne Bossen er daglig leder af aktiviteterne på Palmose 14.

I sin beretning takkede formanden de mange donorer, som i årets løb har støttet arbejdet for sen-hjerneskadedes fortsatte træning: Lions Club, Østifterne, Nykredit, Alfred Wiess Fonden, Den Nordslesvigske Kvindeforenings Fond (legat til en bruger) og Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi bringer dem alle en stor tak. Donationerne har gjort det muligt for os at have midler til de ekstraudgifter vi har haft ved flytningen til Palmose 14, Dybbøl og med at anskaffe de bedste hjælpemidler til træningen og at fastholde brugerbetalingen på et lavt niveau. Ligeledes vil vi sige tak til de mange frivillige, som hjalp til ved flytningen. Det var overvældende, at der på flyttedagen stille 25 friske frivillige. Folk som havde taget fri fra arbejde eller fravalgt andre ting den dag, siger formanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningens formål: 

At etablere og gennemføre træning og udviklende aktivitetstilbud for handicappede i Sønderborg Kommune.

Her tænkes primært på handicappede efter hjerneskade forårsaget af blodprop, trafikuheld, fald og lignende.

Der er i januar 2013 mellem ca.30 brugere af vores tilbud. Som hovedregel er de visiteret til os fra Sønderborg Kommunes Sundhedscenter, eller de henvender sig direkte til os. De fleste af aktiviteterne foregår i vore lokaler på Palmose 14, Dybbøl, 6400 Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aktiviteterne er:

Sund mad med en hånd
Vævning

EDB

Syning

Billedmaling

Trædrejning

Sjov og balance (Wee, boccia, bordtennis, bordfodbold)

Artiklen fortsætter under annoncen

Motion

Blomsterbinding

Udendørs (gåhold, Natur og bålmad)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...