Foreningen Købmandsgården kom gennem generalforsamlingen

8. september 2021 Sønderborg
Giv aldrig op-skulpturen ved Købmandsgården
Giv aldrig op-skulpturen ved Købmandsgården

Som for alle andre foreninger har vores arbejde været præget af Corona nedlukninger. Men vi har haft træningsaktiviteter i den udstrækning, det har været tilladt, udendørs sidste sommer og senere indendørs. Så alt i alt har omfanget næsten været normalt.

Vi gennemfører ugentligt/fjorten-dagligt 16 hold, og der er ca. 45 brugere, hvoraf nogle deltager på flere hold.

Netop den 11. marts 2020 skulle vi i forbindelse med Den Internationale Hjerneuge have gennemført et arrangement i Frivillighedshuset med fokus på pårørende til mennesker med hjerneskade. Det blev selvfølgelig aflyst og vores arbejde med det emne vil vi tage op i 2021/2022.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kælderen på Bülowskolen og cykelskurene er udlånt til Sønderborg Husflidsforening som er hjemløs mens Reimers Skolen bliver renoveret. Der vil blive gjort plads til et område i skolegården på Bülowskolen, hvor der kan arbejdes med større ting i træ eller andre materialer og udendørs fysisk træning.

Bestyrelsen er: Rasmus Caspersen, formand, Else Lei, kasserer, Mona Lisa Petersen, Anna Grethe Aamand, Bettina Rosenhøj Nielsen.

På valg var Mona Lisa Petersen og Rasmus Caspersen, som begge blev genvalgt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Suppleanter er: Benny Lauritsen og Ellen Marie Christensen, som begge blev genvalgt. Henry Thomsen ønskede at gå af som revisor, nyvalgt revisor: Else Grethe Schack.

Også i år har Foreningen Købmandsgården modtaget rigtig mange donationer fra: Sønderborg Kommune, loger, foreninger og privatpersoner. Tak for alle bidrag og den opmuntring det er for os og de muligheder det giver for fortsat at udvikle den vedligeholdende træning.

Tak til Sønderborg Kommune for beredvillighed, støtte og et fantastisk godt samarbejde omkring de skaderamte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tak til LOF Syd for rigtig godt samarbejde. Tak for alle de frivillige timer der er præsteret – uden dem havde vi ikke haft det fantastiske sted på Palmose 14 i Dybbøl.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49