Forfriskende husflidsudstilling på slottet

29. september 2013 Frivillige

Den 19. og den 20. oktober er der igen husflidsudstilling på Sønderborg Slot og der er igen lagt op til et sandt Eldorado af håndværk, håndarbejde og design. Husflidsudstillingen har altid været et godt trækplaster og intet tyder på, at det ændrer sig.

Slottet fyldes med kunsthåndværk og andre husflidsgenstande den 19. og 20. oktober.

Slottet fyldes med kunsthåndværk og andre husflidsgenstande den 19. og 20. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har 58 stande med og langt de fleste er aktive stande, hvor der arbejdes, undervises og nørkles, siger Edith Hansen, der er formand for udstillingskomitteen.

– På udstillingen kan du finde håndværk, der praktiseres, som man næsten altid har gjort. For eksempel træskæring, strik, uldspinding, pels og skind, pileflet og ravslibning. De mange flotte er designet, så de passer ind i vores tid, siger Rasmus Caspersen.

Alle interesserede husflidsmennesker kan være med og vise deres flotte ting frem. Det er bare om at trykke 2094 7442 og få en snak med Edith Hansen. Når dørene er åbne for alle, så kan flere lære af hinanden og der er bedre muligheder for gode kontakter.

De fire husflidsforeninger: Nordborg Husflidsforening, Midtals Husflid, Sønderborg Husflidsforening og Sundeved Husflid, der samarbejder om udstillingen, der vil fylde en stor del af slottet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...