Forfriskende husflidsudstilling på slottet

29. september 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Den 19. og den 20. oktober er der igen husflidsudstilling på Sønderborg Slot og der er igen lagt op til et sandt Eldorado af håndværk, håndarbejde og design. Husflidsudstillingen har altid været et godt trækplaster og intet tyder på, at det ændrer sig.

Slottet fyldes med kunsthåndværk og andre husflidsgenstande den 19. og 20. oktober.

Slottet fyldes med kunsthåndværk og andre husflidsgenstande den 19. og 20. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har 58 stande med og langt de fleste er aktive stande, hvor der arbejdes, undervises og nørkles, siger Edith Hansen, der er formand for udstillingskomitteen.

– På udstillingen kan du finde håndværk, der praktiseres, som man næsten altid har gjort. For eksempel træskæring, strik, uldspinding, pels og skind, pileflet og ravslibning. De mange flotte er designet, så de passer ind i vores tid, siger Rasmus Caspersen.

Alle interesserede husflidsmennesker kan være med og vise deres flotte ting frem. Det er bare om at trykke 2094 7442 og få en snak med Edith Hansen. Når dørene er åbne for alle, så kan flere lære af hinanden og der er bedre muligheder for gode kontakter.

Artiklen fortsætter under annoncen

De fire husflidsforeninger: Nordborg Husflidsforening, Midtals Husflid, Sønderborg Husflidsforening og Sundeved Husflid, der samarbejder om udstillingen, der vil fylde en stor del af slottet.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...