Forundersøgelse til Als-Fynbroen er med i regeringens udspil

7. april 2021 Augustenborg

En undersøgelse af en fast forbindelse mellem Als og Fyn er med i regeringens nye udspil ‘Danmark fremad’ – regeringens nye plan for investeringer i dansk infrastruktur – som præsenteres torsdag på et pressemøde.

En undersøgelse af en fast forbindelse mellem Als og Fyn samt en tredje Limfjordsforbindelse og nye motorveje til Kalundborg og Hillerød er nogle af elementerne i et stort udspil om en plan for den danske infrastruktur de næste mange år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det oplyser regeringen til TV 2.

Transportminister Benny Engelbrecht siger til TV 2, at planen både handler om at styrke den kollektive trafik og lave flere og bedre veje til bilerne.

“Det er en samlet plan for hele Danmark, hvor vi ønsker at styrke infrastrukturen. Uanset om man bor i byen eller på landet, skal man kunne komme frem” , siger transportminister Benny Engelbrecht.

Tidligere byrådsmedlem for Venstre og næstformand for foreningen Als-Fynbroen, Petter Astrup, er yderst tilfreds med meldingerne fra regeringen.

“Det er jo stort, at man vil ofre penge på at få lavet en forundersøgelse. Vi ved jo godt, at der er mange infrastruktur-projekter i hele Danmark. Og der bliver lavet prioriteringer. Men vi mener bestemt, at den her skal højnes op. Helt sikkert”, siger næstformanden til TV Syd.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Elev fra 10’eren testet positiv

14. april 2021 COVID-19

En elev i fra 10’eren er onsdag testet positiv for Coronasmitte. 10’eren har til huse i Ungecentret på Ørstedsgade. Den smittede elev var senest i skole mandag. Smittetilfældet har betydet, at hele klassen – i alt 20 elever – samt tre medarbejdere er peget ud som nære kontakter og de er i dag, onsdag, sendt […]

Læs mere...