Frelsens Hær deler mad ud til 80 familier

28. april 2020 Sønderborg

Tirsdag eftermiddag kunne hele 80 familier tage en tur op på Føtex’ parkeringsplads, hvor Frelsens Hær stod klar med pakker, som indeholder middage, der er klar til at bære hjem, varme og stille på bordet.

“For en tid siden fik vi en donation fra Trygfonden og det er de penge, som vi bruger på at dele middage ud”, siger Strange Christensen, som er korpsleder hos Frelsens Hær i Sønderborg. Føtex er leverandør og har pakket maden i portioner, som passer til to eller fire personer.

“Og frivillige fra Frelsens Hær har bagt kage, som også gives til dem, der henter mad”.

Det er ikke alle og enhver, som kan hente middage til familien.

“Vi har sendt sms’er rundt til de mennesker, som er i Frelsens Hærs Familieklub og til de, der søgte om julehjælp. De har givet os lov til at kontakte dem – og de mennesker, som har melder tilbage, kan møde her de 11 tirsdage og få aftensmaden med sig hjem”, siger Strange Christensen til SønderborgNYT.

Der sendes sms ud hver uge, så det er ikke hele tiden de samme, som får gratis mad på bordet.

På de 11 tirsdage deles der mad ud til 80 familier.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og lørdag i påsken delte vi 180 gange påskefrokost ud”, siger korpslederen.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...