Frelsens Hær er klar til at dele frakker og jakker ud

2. december 2020 Sønderborg

Kulden kryber langsomt nærmere. Mange mennesker glæder sig til julen men enkelte frygter den kolde tid – og det vil vi gerne gøre noget ved.

I forbindelse med vores Share the Warmth-kampagne, et samarbejde mellem Frelsens Hærs Genbrug og VERO MODA i oktober, fik vi i Frelsens Hær samlet en masse dejlige varme frakker ind i hele Europa. Disse skal nu uddeles til udsatte, så de kan gå en dejlig varm vinter i møde.

Det skriver Frelsens Hær til SønderborgNYT i en pressemeddelelse.

Share the Warmth-kampagnen gik i al sin enkelhed ud på, at der i alle VERO MODAs butikker blev opstillet en papcontainer og i oktober kunne alle VERO MODAs kunder aflevere deres brugte frakker og jakker og dermed opnå 20 procent rabat på en ny.

Alle de mange indsamlede frakker i Europa, hvoraf vi i Danmark samlede ca. 2000 stk. ind, er nu blevet samlet og sorteret af Frelsens Hærs Genbrug og deuddeles til udsatte, som vi arbejder med via vores sociale aktiviteter lokalt i Danmark.

“For folk i nød har en varm frakke stor værdi, både fordi det opfylder et rent praktisk behov, men også fordi en doneret frakke efterlader et varmt indtryk af omtanke og venlighed fra giveren. Det er dét, vi kalder medmenneskelighed – og det betyder lige så meget som en varm vinterfrakke”, siger Jette Skov fra Frelsens Hær.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi deler frakker ud i alle hjørner af Danmark, og nu er turen kommet til Sønderborg, hvor vi torsdag eftermiddag i Frelsens Hærs lokaler vil kunne glæde en masse mennesker med udsigten til en varm frakke og en dejlig kop kaffe.

På grund af et begrænset antal frakker og jakker – samt restriktioner -så bedes man kontakt Frelsens Hær for at få en tid til uddeling.

Lederen af Frelsens Hær i Sønderborg, Kjartan Solvang-Nielsen, har telefon: 3017 9444

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...