Fri BikeShop-ejer træner til cykelringridningen

17. juni 2016 Sønderborg

Fri BikeShop i Sønderborg har meget stor andel i Ringriderfestens Cykelringridning, hvor der selvfølgelig er optog og præmier til flottest pyntede cykler – udover der selvfølgelig kan hentes både ære, berømmelse og præmier i galgerne.

“Fri BikeShop er både sponsor og vi er en del af den store frivillige flok, som gør det hele muligt”, siger cykelhandler Kent Nissen til SønderborgNYT.

Formanden for Børneland er Brian Jørgensen, som sidder i Ringriderfestens komité.

“Det er vigtigt, at han beholder sin post, fordi vi har brug for ham som tovholder. I Børneland forbederer vi os i rigtig god tid. Vi har en lang liste med alt det, som vi skal – og listen bliver længere og længere”, siger Kent Nissen. Det giver tryghed, når alle ved, hvad de skal gøre og den forøges af, at de ved, at alle de andre nok skal få lavet deres.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om Kent Nissen selv stiller op som cykelringrider er der ikke meldt noget ud om officielt. Men som du kan se på billedet, så har han stillet en galge op i butikken, pyntet cyklen og taget fat på træningstimerne.

Læs mere om Cykelringridningen HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...