Frivillige: Alsrevyen leder efter mænd med skuespil-talent

14. oktober 2016 Augustenborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Har du lyst og interesse for en karriere på de skrå brædder?

Kan du spille skuespil, kan du synge og kunne du tænke dig at være en del af et frivilligt, stærkt, populært og succesrigt revyteam?

Peter Buhl er på udkig efter mænd, der vil på scenen i Kultursalen.

Peter Buhl er på udkig efter mænd, der vil på scenen i Kultursalen.

Er svaret ja, så står Alsrevyen lige nu og mangler to mandlige skuespillere, som vil bruge tiden frem til marts 2017 på at sammensætte en revyforestilling, som bliver mere og mere populær.

Alsrevyen 2016 har netop vundet titlen Bedste sceneshow ved Revyernes Danmarksmesterskab i Juelsminde. En titel, som lægger et vist forventningspres på holdet bar 2017.

Har man blot den mindste interesse for at spille revy, så er det nu, chancen er der. Vi er allerede godt i gang med de forberedende øvelser, og den 25. oktober har vi den første lille audition. Vi skal have skrevet tekster, øvet sketches, valgt musik og meget andet i de kommende måneder inden vi i løbet af februar bliver coached af skuespillerinden Pia Rosenbaum, siger manden bag Alsrevyen, Peter Buhl, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For at kunne sætte det helt rigtige hold står vi lige nu og mangler et par mandlige skuespillere. Det er jo naturligt at nogle holder op efter et par sæsoner. Det er jo trods alt noget vi arbejder med i fritiden og på amatørbasis. Derfor er vi vant til at tage hånd om nye talenter. Spørgsmålet er blot: Hvor er de. Kom frit frem. Vi skal nok hjælpe hele vejen”.

Interesserede kan henvende sig til Peter Buhl enten på mail peter.buhl.dk@gmail.com eller tlf. 21 63 08 27.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...