Frivillighedens Hus åbner på lørdag

31. august 2016 Sønderborg

Det er resultatet af mange måneders møder, workshops og intensivt arbejde, der kulminerer, når Frivillighedens Hus bliver indviet lørdag den 3. september kl. 9.30.

Huset er placeret i den gamle Favørbygning på Perlegade i Sønderborg. Huset ligger i stueplan og har ideelle adgangsforhold for handicappede.

Det rummer 400 kvadratmeter, har fem mødelokaler og 11 kælderlokaler til opbevaring af foreningsmaterialer. Der bliver rig mulighed for at lave udstillinger og kampagner i de tre store butiksruder, der vender ud til den livlige trafik af handlende på Perlegade, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er bestyrelsesformanden for foreningen for frivillige sociale og sundhedsfremmende foreninger, Bente Rey, der på vegne af bestyrelsen inviterer til åbningen og indvielsen. Her bliver der også mulighed for at møde den nyvalgte bestyrelse og få indblik i foreningslivets mange tilbud.

Hertil kommer rundvisning, lidt godt til ganen og musikalske indslag frem til kl. 12.

Helge Larsen, formand for sundhedsudvalget, holder åbningstalen kl. 10, hvor han også overrækker nøglen til huset til Bente Rey.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk