Frivilligprisen gik til Jytte ‘Pyt’ Sørensen og Anne Nygaard

30. september 2022 Nordborg

Fredag eftermiddag blev Frivilligprisen overrakt ved Frivilligfesten i Nordals Idrætscenter og det var Bo Kleis Christen fra Sundhedsudvalget der fortalte, at der i år er hele to prismodtagere.

“Den ene er Jytte ‘Pyt’ Sørensen, der tidligere var pædagog på Alssund Borne- og Ungecenter og siden har stået bag en række frivillige initiativer, der alle især har gavnet udsatte børn”, sagde Bo Kleis Christensen.

Den anden prismodtager har udfoldet sig indenfor ældreområdet.

“Det er Anne Nygaard fra Ældre Sagen i Gråsten, der får prisen, fordi hun har hjulpet de mange afdelinger i foreninger med at få kørt et online betalingsstem ind, så administrationen er mere enkel, Og så er hun drivkraften i vandgymnastik, som får flere og flere deltagere”, sagde sundhedsudvalgsmedlem Erik Lorenzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ingen af prismodtagerne var til stede, men heldigvis var der ‘vikarer’, som kunne tage imod priserne.

Inden der blev delt priser ud, car Amin Jensen på scenen, hvor han fik fortalt om sjove episoder fra sit liv og så viste han, at han kan spille mundharmonika uden hænder og han bød også på en række sange.

“Det er dejligt at se så mange frivillige og det må jo være sjovt for Jer, at det er kommunens folk, der varter op. Tænk på, at I får lov til at opleve kommunalt ansatte, der faktisk laver noget”, sagde Amin Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...