Fulde på knallerter

16. juni 2014 Uncategorized

Politiet melder om en weekend der har budt på flere tilfælde af spirituskørsel – pudsigt nok har de alle været med knallertkørere.politi4

På Sdr. Landevej lige før Høruphav væltede en mand med sin knallert i grøften. Han kom op på knallerten og kørte videre ind mod Høruphav. Her væltede han igen – denne gang ramte han en bil der holdt parkeret ud for Rema. Han valgte at køre videre men et vidne fulgte efter og da han væltede tredje gang blev han liggende indtil politet kom frem. Den 59-årige mand, der er fra lokalområdet, blev anholdt og sigtet for spirituskørsel – og for at køre fra et uheld uden at give sig til kende.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Nordborgvej traf politiet en 49-årig mand fra Nordborg. Han kørte på sin knallert selv om han var beruset. Han blev anholdt og en blodprøve skal nu afgøre straffens størrelse.

En 28-årig mand fra Sønderborg kørte på Ringgade da han væltede på sin knallert. Faktisk var han så fuld, at han væltede, mens han kørte stille og roligt ligeud. I styrtet ramte han en parkeret bil.

Også han kom med ind til en blodprøve.

Søndag morgen tog politiet en 29-årig mand i bil på Augustenborg Landevej. Det er ikke ulovligt at køre bil der, men det er det. når man ikke har noget kørekort.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han kan nu se frem til en bøde.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...