FV19: Debatmøde på Sønderborg Kaserne – Stil dine spørgsmål til kandidaterne

29. maj 2019 FV19

DET GAMLE RÅDHUS og Sønderborg Kaserne sætter spot på Folketingsvalget, når de indbyder til kaffe og spændende politisk debat søndag d. 2. juni kl. 14-16 i gymnastiksalen på Sønderborg Kaserne.

”Vi ønsker at give borgerne mulighed for at få svar på deres spørgsmål til Folketingsvalget, og vi synes, det er oplagt at holde arrangementet i de historiske rammer på Sønderborg Kaserne”, fortæller Thorben Jensen, ejer af både DET GAMLE RÅDHUS og Sønderborg Kaserne, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

På valgmødet vil de to sydjyske spidskandidater Benny Engelbrecht fra Socialdemokratiet og Niels Flemming Hansen fra Konservative debattere aktuelle politiske emner som Als-Fyn forbindelsen, erhvervsliv og klima.

De bliver akkompagneret af byrådsmedlem i Sønderborg Kommune Jesper Kock og den lokale folketingskandidat Søren Tylvad Andersen .

”Vi håber, at rigtig mange borgere vil tilbringe en hyggelig søndag eftermiddag på Sønderborg Kaserne, hvor debatten også bliver tilsat musikalske overraskelser”, fortæller Thorben Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagelse i arrangementet er gratis.

For at sikre siddepladser og kaffe til alle er tilmelding nødvendig.

Tilmelding sker enten via Facebook-begivenheden ”Valgdebat på Sønderborg Kaserne” eller ved at skrive til [email protected].

Alle er velkomne til at skrive et spørgsmål til politikerne ved tilmelding.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>