FV19: Nye Borgerlige fisker stemmer ved Apotekerhaven

30. marts 2019 FV19

Lørdag fik Nye Borgerlige en snak med adskillige sønderborgensere i området ved Apotekerhaven.

“Vi gør meget ud af at fortælle om vores politik og det er klart, at vores mål er at styrke den blå blok i Folketinget”, siger Bo Kleis Christensen til SønderborgNYT.

Både Bo Kleis Christensen og partifællen Ragnar Gardarsson er klar over, at lige nu ser det ud til, at Dansk Folkeparti bløder vælgere hen over midten – og det kan betyde, at den næste regering ikke bliver dannet på baggrund af blå stemmer.

“Men bliver valget alligevel tæt og skulle vi blive tungen på vægtskålen, så ser vi, om vil Lars Løkke være statsminister. Vil han det, så skal han levere på vores ultimative krav”, siger Bo Kleis Christensen og tilføjer:

“Hos Nye Borgerlige er det ikke en ambition at blive levebrødspolitiker, så vi er parat til ikke at pege på Lars Løkke og spørgsmålet er så, om han ikke er parat til at indfri vores krav”.

Inden det seneste folketingsvalg sagde Lars Løkken Rasmussen igen og igen, at han ikke vil være statsminister for enhver pris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frem til det kommende folketingsvalg er Nye Borgerlige på gaden hver lørdag – og via lokalforeningens Facebookside kan du følge med i, hvor de kommer på besøg.

Siden FINDER DU HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...