FV19: Nye Borgerlige fisker stemmer ved Apotekerhaven

30. marts 2019 FV19

Lørdag fik Nye Borgerlige en snak med adskillige sønderborgensere i området ved Apotekerhaven.

“Vi gør meget ud af at fortælle om vores politik og det er klart, at vores mål er at styrke den blå blok i Folketinget”, siger Bo Kleis Christensen til SønderborgNYT.

Både Bo Kleis Christensen og partifællen Ragnar Gardarsson er klar over, at lige nu ser det ud til, at Dansk Folkeparti bløder vælgere hen over midten – og det kan betyde, at den næste regering ikke bliver dannet på baggrund af blå stemmer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men bliver valget alligevel tæt og skulle vi blive tungen på vægtskålen, så ser vi, om vil Lars Løkke være statsminister. Vil han det, så skal han levere på vores ultimative krav”, siger Bo Kleis Christensen og tilføjer:

“Hos Nye Borgerlige er det ikke en ambition at blive levebrødspolitiker, så vi er parat til ikke at pege på Lars Løkke og spørgsmålet er så, om han ikke er parat til at indfri vores krav”.

Inden det seneste folketingsvalg sagde Lars Løkken Rasmussen igen og igen, at han ikke vil være statsminister for enhver pris.

Frem til det kommende folketingsvalg er Nye Borgerlige på gaden hver lørdag – og via lokalforeningens Facebookside kan du følge med i, hvor de kommer på besøg.

Siden FINDER DU HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk