Fynbo på tyvetogt på Als

25. maj 2020 112

I weekenden var en 42-årig mand fra Fyn taget på tyvetogt på Als, hvor togtet endte med, at han blev anholdt og sigtet for en længere række forhold.

“På Mintebjergvej stjal han en båd og en bådtrailer, men han blev fundet på en grusvej i området, hvor han blev anholdt”, siger Thomas Berg fra det lokale politi.

“Han blev sigtet for at have stjålet båd og trailer og på den bil, som han kørte i, sad der nogle andre nummerplader end der burde og hertil kommer, at han viste et sygesikringskort, som ikke var hans eget, da han skulle legitimere sig. Manden kunne ikke vise et kørekort – det havde han nemlig ikke”, siger Thomas Berg og tilføjer, at fynboen ifølge en test også var påvirket af narko.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bådtyven sigtes desuden for at have brudt ind i en lade på Mommarkvej, hvor han havde stjålet en batterioplader og på Landel i Augustenborg havde han stjålet diesel.

“Vi beslaglagde den sigtedes bil og regner med, at vi kan konfiskere den”, siger Thomas Berg.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...