Gigthospitalet har foreløbig 100 millioner kroner til nye rammer

21. juni 2013 Uncategorized

Hvert år har 809 gigtpatienter gavn af af blive indlagt på Gigthospitalet i Gråsten og 21.000 patienter får årligt ambulant behandling på hospitalet.

Men bygningerne er et gammelt kurhotel fra 1880´erne og derfor har Gigtforeningen i et stykke tid søgt penge hos fonde med mere for at få råd til at flytte til moderne faciliteter på Sønderborg Sygehus.

Og med en ny donation på 50 millioner kroner fra A. P. Møllerfonden er målet er kommet tættere på. Foreningen har nu rejst 100 millioner kroner til projektet, men det stopper ikke her.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vores ambition er at skaffe flere penge, så vi kan lave et rigtig flot gigthospital i Sønderborg. Men vi er jo meget længere fremme nu, så vi er utrolig taknemlige og glade, siger direktør i Gigtforeningen, Lene Witte.

Gigthospitalet er et privat, foreningsejet hospital, som Gigtforeningen har drevet siden 1956 og fungerer som et supplement til den offentlige behandling.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...