Gigthospitalet har foreløbig 100 millioner kroner til nye rammer

21. juni 2013 Uncategorized

Hvert år har 809 gigtpatienter gavn af af blive indlagt på Gigthospitalet i Gråsten og 21.000 patienter får årligt ambulant behandling på hospitalet.

Men bygningerne er et gammelt kurhotel fra 1880´erne og derfor har Gigtforeningen i et stykke tid søgt penge hos fonde med mere for at få råd til at flytte til moderne faciliteter på Sønderborg Sygehus.

Og med en ny donation på 50 millioner kroner fra A. P. Møllerfonden er målet er kommet tættere på. Foreningen har nu rejst 100 millioner kroner til projektet, men det stopper ikke her.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vores ambition er at skaffe flere penge, så vi kan lave et rigtig flot gigthospital i Sønderborg. Men vi er jo meget længere fremme nu, så vi er utrolig taknemlige og glade, siger direktør i Gigtforeningen, Lene Witte.

Gigthospitalet er et privat, foreningsejet hospital, som Gigtforeningen har drevet siden 1956 og fungerer som et supplement til den offentlige behandling.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...