Glæde og skuffelser ved Byfestens Bingo-Banko

12. maj 2013 Frivillige

Der var glæde hos alle de Bingo-Banko-spillere, der fik en af de mange præmier og alle dem, der slet ikke vandt, blev naturligvis en smule skuffede. Og sådan er det jo, når man spiller for at vinde. Det gjorde knap 200, der brugte et par timer af deres søndag i teltet på Ringriderpladsen, hvor TO3 havde sat det store spil i scene.

Her får en vinder sit rejsegavekort. Knap 200 satsede på heldet var med dem.
Artiklen fortsætter under annoncen

Og præmierne var glimrende.

– Byens forretninger har virkeligt været flinke til at støtte, siger Dorte Kerdil fra TO3. Hun havde selv fornøjelsen af at råbe numrene op, mens frivillige fra TO3 tog dig af pedalarbejdet, der gik ud på at smutte rundt med præmier til vinderne.

Herligt, der er plads til lige at cykle en tur.

Kun en vinder måtte selv rejse sig og hente sin gevinst – og det var vinderen af rejsegavekortet på 2500.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undervejs kunne de mange spillere drikke kaffe eller te – og der blev også budt på jordbærkager fra Guldbageren i Sønderborg.

Selvom der var stor koncentration ved spillepladerne, så boblede det af liv udenfor teltet, hvor blandt andre Ballonklovnen gik rundt og fangede børns opmærksomhed med sine kunstneriske evner, der fik balloner til at forestille alt muligt.

 

 

 

Se billeder af spillerne her: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.549333158450586.1073741848.371861676197736&type=3

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...