Godt 200 kvinder fik kigget grundigt på andre kvinder

14. april 2016 Sønderborg

Der var godt 200 kvinder, som havde sikret sig en plads ved Soroptimisternes Modeshow, en årligt tilbagevendende begivenhed, som finder sted i Café Alsion.IMG_1608

Efter en kort velkomst, hvor kvinderne blandt andet fik at vide, at Soroptimisterne er en verdensomspændende organisation, hvor kvinder hjælper kvinder. Herfter blev der givet 10.000 kroner til en repræsentant for Julemærkehjemmet i Kollund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Overskuddet fra aftenens Modeshow går til Sønderborg Kvinde- og Krisecenter, så de kan gøre lidt ekstra for de kvinder og børn, som de gør et stort arbejde for.

Halvvejs inde i aftenens program, blev det tid til en kort pause, hvorefter Sønderjysk Pigekor sang anden halvleg i gang.

Se de mange billeder med tøj fra Viktoria, Huset Torre, Femina, Viller, Jim P. og Twizt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...