Golf: Se vinderne fra Linak Als Tour

28. juni 2021 Sport

I strålende sol og fine temperaturer har 64 golfspillere fra Nordborg Golfklub og Sønderborg Golfklub afviklet den årlige to-dages turnering, hvor Linak var sponsor med rigtig fine præmier.

Lørdag blev spillet på en velplejet og flot golfbane i Nordborg og søndag spilledes Sønderborg Golfklub, som også står rigtig flot.  A spillerne spillede slagspil, og B og C spillerne spillede stableford, skriver de to golfklubber.

A-rækken vandt Johannes Reimer Hansen, Sønderborg Golfklub med samlet 141 slag, på 2. pladsen Finn Lysgaard Møller, Nordborg Golfklub, med 146 slag. 3. pladsen Kaj Jensen, Nordborg, med 147 slag. 4. pladsen Bjarne Jensen, Sdbrg. med 151 slag.

Artiklen fortsætter under annoncen

I B-rækken vandt Ole Pedersen, Sdbrg, med 76 point, 2. pladsen gik til Christian Clausen, Nordborg, med 72 point. 3. pladsen blev vundet af Claus Thorsted, Sdbrg. med 72 point og 4. pladsen fik Erik Brix Laursen, Sdbrg. med 71 point.

I C-rækken vandt Karl-Heinz Jessen, Sdbrg, med 79 gode point; 2 pladsen gik til Ronald Pedersen, Sdbrg. med 72 point. På 3. pladsen kom Chong Nam Skov, Sdbrg. med 70 point og 4. pladsen gik til Hans Rehhoff Thomsen, Nordborg, med 69 point.

Nærmest hul på green i 1. slag, Nordborg:

Artiklen fortsætter under annoncen

A-rækken Hul 15,  Frank Andersen med 8,78 m.

B-rækken hul 4, Magnus Andersen 4,88 m.

C-rækken hul 11, Jørgen Petersen 3,40 m.

Nærmest hul på green i 1. slag, Sønderborg:

A-rækken: Ingen spillere kunne ramme green i førsteslaget

B-rækken hul 12, Christian Clausen med 2,92 m.

C-rækken hul 15, Hans Thomsen med 5,21 m.

Nærmest flag i 2 slag på hul 6 var Torben Schmidt med 5,58 m.

Alt i alt en fin afviklet turnering med afslutning i Sønderborg Golfklub, hvor præmieoverrækkelse, ristede pølser og godt øl og vand blev indtaget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...