Gospel-koret klar til at lukke flere ind

5. august 2015 Sønderborg
Sommerferien er ved at være slut – og snart melder sig en verden af muligheder for dem, der kan lide at synge gospel eller som gerne vil prøve det af. Der er rig mulighed for at prøve om gospel er noget for dig. Gospel er glad musik om håb, glæde og kærlighed – og samtidig er det et helt fantastisk fællesskab at være en del af.
Der er muligheder både for den meget rutinerede og dygtige sanger til brusebadssangeren, der aldrig har sunget for andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Twenty - alle korsangere

Torsdag d. 13. august er der Open Gospel Night i Sønderborg Gospel Choir.
Kom og oplev en koraften og stil spørgsmål til bestyrelse og kormedlemmer om hvad det vil sige, at være en del af Sønderborg Gospel Choir. Det foregår i Sønderborg Frikirke kl. 19 – 21.30.
Ugen efter – den 20. august er der optagelsesprøve for alle dem, der kunne have lyst til at prøve lykken.
Tilmelding til optagelsesprøven sker på www.gospelchoir.dk
Onsdag den 19. august: Korstart i Gospel4Kids – for alle børn mellem 6 og 10 år. Vi øver k. 16.30 – 17.45 i Sønderborg Frikirke. Alle kan være med – man møder bare op og prøver det af. Samme dag starter Hearts of Gospel for de voksne. Her møder man også bare op samme sted fra kl. 19 – 21 og ser om det er noget for dig. Alle kan være med også her.
Torsdag den 20. august: Gospel4Teens starter op med ny korleder Malene Birk Olsen. Det er for børn og unge mellem 11 og 18 år, som kan lide at synge og have fællesskab med hinanden. Koret øver i Sønderborg Frikirke fra kl. 17 – 18.30. Mød op og se om det er noget for dig.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk