Gråsten: Ned med politistationen – op med ældreboliger

19. november 2014 Uncategorized

Den tidligere politistation og retsbygning i Gråsten, som i flere år har stået tom, skal rives ned, skriver Sønderborg Kommune i et nyhedsbrev.

Det indstiller Teknik- og Miljøudvalget til Byrådet, selvom der også har været enkelte ønsker om at bevare bygningen, der er registreret som bevaringsværdig. I oplægget til det politiske udvalg anbefalede forvaltningen, at bygningen blev bevaret.gråsten4

Baggrunden for det politiske ønske om at rive bygningen ned er, at grunden ligger optimalt i forhold til at udvide plejehjemmet i Gråsten med ældreboliger og muligvis et sundhedshus – og den eksisterende bygning kan ikke bruges til formålet.

Staten har haft grunden og politi- og retsbygningerne til salg længe, men har ikke kunnet finde en køber. Sønderborg Kommune har tilkendegivet, at man gerne vil købe, men kun under forudsætning af, at der kan bygges nyt med optimale forhold for kommunens ældre, og derved styrke Gråstens status som centerby, oplyser Sønderborg Kommune.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...