Gråsten og Thomas Eje klar til Oldtimer-løbet

17. maj 2013 Uncategorized

Lørdag 25. maj får Gråsten endnu engang besøg af over 1000 motorkøretøjer. Alle sejl er sat, og byen er klar til at modtage de mange gæster.

Lions Club Broager-Gråsten inviterer til det årlige arrangement »Oldtimerløbet Gråsten – Flensborg«, som løber af stablen for 23. gang. Kl. 12.30 startes køreturen til Flensborg, og i år er det entertainer og medlem af Linie 3, Thomas Eje, som starter løbet. Ruten går gennem Gråsten over Rinkenæs ad Fjordvej med mulighed for pitstop ved Grænsehallerne og videre til Danfoss, Flensborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der deltager alle former for motorkøretøjer fra den mindste ydmyge knallert til scootere, motorcykler, biler og traktorer. Alle har det til fælles, at de er 30 år eller ældre. Der vil være køretøjer repræsenteret fra starten af 1900 tallet og op til 1982, så der bliver rig lejlighed til at komme i nærkontakt den motorhistoriske udvikling og få en hyggelig snak med ejerne af køretøjerne på Ringriderpladsen i Gråsten hele dagen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...